gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Consultanta

PDF Listeaza E-mail

Proiectare solutii IT complexe pentru retele de date si comunicatii

Clientii sunt in centrul preocuparilor noastre. Dorim ca dumneavoastra sa aveti un sistem informatic care sa va permita accesul rapid la informatii, care sa va ofere date actuale, sa va permita controlul costurilor si colaborarea eficienta in echipa. Stim ca dumneavoastra doriti costuri cat mai mici de intretinere a acestui sistem si un timp minim de nefunctionare. Pornind de la aceste premise, va oferim solutii pentru imbunatatirea sistemului informatic si pentru construirea unui sistem informatic sigur.
Experienta si competentele specialistilor SMART CHOICE alaturi de recomandarile clientilor nostri sunt garantia pentru a alege firma noastra.

Dezvoltare de solutii la cheie

SMART CHOICE a dezvoltat solutii complete ca raspuns la solicitarile clientilor. Raspunsul nostru calificat la necesitatile dumneavoastra individuale de comunicatii, de promovare sau de aparatura de birou va aduce integrarea mai multor sisteme intr-un tot unitar.

Asistenta tehnica IT
  • evaluarea infrastructurii existente
  • estimarea necesitatilor informatice reale pe termen mediu si lung
  • consiliere in achizitii hardware si software
  • propunerea de solutii informatice optime
  • asistarea clientului in efectuarea de imbunatatiri ale performantelor sistemului prin inlocuirea componentelor vechi cu unele noi (upgrade)
  • stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet)

Servicii